Top 10 Beste Mindset Quotes

Mindset quotes hebben veel betekenis en geven mensen motivatie. In dit blog artikel heb ik de top 10 beste mindset quotes samengevoegd met extra informatie over de quotes.

1. Believe in yourself and you will be unstoppable.

Een zeer krachtige quote door Emily Guay. Wanneer jij in jezelf gaat geloven kun jij de wereld aan. De eerste stap naar een succesvoller leven.

2. You don’t become what you want, you become what you believe.

Een mindset quote gesproken door Oprah Winfrey. Je wordt niet wat je wil, maar waar jij in gelooft.

3. Don’t be the same, be better.

Een quote gesproken door Gloria Mayfield Banks. Wanneer jij streeft naar verbetering en jij jezelf blijft uitdagen wordt je een krachtig persoon. Doe niet telkens hetzelfde, maar verbeter jezelf stap voor stap.

4. Take action in order to move toward your goals.

Mindset quote gesproken door Les Brown. Wanneer jij in jezelf gelooft maar geen actie onderneemt heeft alles weinig zin. Een belangrijke stap in het halen van je doelen is het nemen van actie. Doe dit in kleine stapjes zodat je in de flow van doelen halen komt.

5. Push yourself, because no one else is going to do it for you.

Een quote gesproken door Rhyanna Watson. We zijn op deze aarde gezet om het beste uit onszelf te halen. Je doet het vaak niet voor iemand anders maar voor jezelf.

6. Don’t wait for the opportunity. Create it.

Uitgesproken door George Bernard Shaw. Het perfecte moment bestaat niet. Je moet het zelf creëren.

7. One day or day one. You deside.

Door Paulo Coelho. Je moet in je leven eigen beslissingen maken. Stel je het uit of ga je het nu doen? Door actie te ondernemen kun jij je doelen gaan halen.

8. Change your thoughts and you change your world.

Norman Vincent Peale. Wanneer jij je bewust bent van je mindset: growth mindset of fixed mindset kun jij jezelf en zo je eigen wereld veranderen.

9. Don’t compare yourself to others. Compare yourself to the person you were yesterday.

Uitgesproken door Jorden Peterson. Wanneer jij stopt met het jezelf vergelijken met anderen en puur naar jezelf gaat kijken wordt jij gelukkiger en succesvoller. Doe dit stapje voor stapje.

10. Don’t give up. The beginning is always the hardest.

Mindset quote door Natsu Dragneel. Beginnen is altijd het moeilijkste. Wanneer jij in de flow komt van actie ondernemen wordt het steeds makkelijker om nieuwe dingen te beginnen.

Dit waren de top 10 beste mindset quotes. Ben jij geïnspireerd door deze mindset quotes en ben jij op zoek naar meer? Bekijk dan het instagram account van Mentali.nl. Hier wordt wekelijks inspiratie, motivatie en verschillende vragen op geplaatst die voor meer ontwikkeling kunnen zorgen. Wil jij ook beginnen met het ontwikkelen van je mindset? Bekijk dan het Praktisch Werkboek van  Mentali. Een online praktisch werkboek van 21 dagen over mindset en persoonlijke ontwikkeling. Wordt de beste versie van jezelf.

Over de schrijver
Doné is oprichter van Succesvollerleven.nl. Hij heeft een passie voor persoonlijke ontwikkeling, het verbeteren van zijn mindset en bewustwording. Op Succesvollerleven.nl deelt hij zijn kennis en wil hij zoveel mogelijk mensen dagelijks inspireren.
Reactie plaatsen