Review The Secret Skill | Alles op een rij + ervaringen
19 mei 2021 
6 min. leestijd

Review The Secret Skill | Alles op een rij + ervaringen

In dit blog artikel geef ik mijn review over The Secret Skill. Ik bespreek per product de voor- en nadelen en zet alles voor jou op een rij. Kom alles over The Secret Skill te weten en ontdek wat de The Secret Skill voor jou kan betekenen.

Rebièn Ghazali

The Secret Skill is een cursus waar je leert hoe jij vrijheid en succesvol gaat leven. Het is de grootste online cursus op het gebied van SALES in Nederland. Het is een opsomming van de meest invloedrijke communicatie skills die jou gegarandeerd succes gaan leveren wanneer jij er actief mee bezig gaat. In de cursus leer jij hoe je de dure probleemoplossende producten kunt gaan verkopen. Het is een 10 weekse video module | traject waarin je tips & tricks krijgt en leert hoe jij je communicatie skills kan verbeteren. Omring jezelf met gelijkgestemden in de exclusive facebook community. Neem deel aan de 1 x per week live coaching en krijg een automated klant approach guide waarin staat hoe jij een klant kan benaderen en kan overtuigen.

De belangrijkste onderwerpen:

 • Mindset
 • Systemen
 • Software
 • Community-minded denken
 • Sales

Producten The Secret Skill

In het Gratis e-boek: Six Secret Tricks leer je 6 geheimen waarmee jij jezelf kunt transformeren van luise losers naar Succesvolle Winnaars. Hoe je altijd positief kunt zijn zodat je overal kansen ziet op succes. Hoe je vandaag nog de eerste stap kan zetten om €500,- tot €2000,- euro extra per maand te verdienen.

Boek The Secret Skill

Benieuwd naar de cursus? Je kunt je aanmelden voor een gratis training waarbij uitgelegd wordt wat het businessmodel is om tot €15.000 per maand te verdienen, wat de miljardairs methode is waarmee jij rijk kunt worden, waarom het echt mogelijk is om alles te krijgen wat jij wilt, het geheim achter het businessmodel en de stappen om het direct toe te passen. Aanmelden voor de gratis training van The Secret Skill.

Voordelen: 

 1. Je leert hoe je een winners mindset krijgt! Wat je kan gebruiken om meer sales te krijgen.
 2. Leer een businessmodel die je veel geld op kan leveren wanneer jij uit je comfortzone stapt en actie onderneemt.
 3. Een 10 weekse cursus die je leven kan veranderen.
 4. Een community met gelijkgestemde mensen waar jij je vragen kwijt kan.
 5. Leer hoe je invloed en overtuigingskracht traint.

Nadelen: 

 1. De cursus kan voor veel mensen prijzig zijn.
 2. Het is veel informatie die op je af komt dus zorg ervoor dat je een planning maakt hoe je het wilt gaan aanpakken.
 3. Het kost veel tijd om de informatie door te nemen. Het is mogelijk om het in 10 weken te doen maar dat betekend elke dag meerdere uren achter elkaar de cursus volgen. Je kunt de cursus ook op je eigen tempo volgen.

De klanten van The Secret Skill zijn zeer tevreden over het platform. Je kunt veel beoordelingen over The Secret Skill vinden, waarbij nagenoeg alle beoordelingen (heel) positief zijn.

Beoordeling The Secret Skill

Na het volgen van de gratis training krijg je de mogelijkheid om cursus aan te schaffen voor €997,- inclusief BTW.

Benieuwd naar de cursus? Je kunt je aanmelden voor een gratis training waarbij uitgelegd wordt wat het businessmodel is om tot €15.000 per maand te verdienen, wat de miljardairs methode is waarmee jij rijk kunt worden, waarom het echt mogelijk is om alles te krijgen wat jij wilt, het geheim achter het businessmodel en de stappen om het direct toe te passen. Aanmelden voor de gratis training van The Secret Skill.

Over de schrijver
Doné is oprichter van Succesvollerleven.nl. Hij heeft een passie voor persoonlijke ontwikkeling, het verbeteren van zijn mindset en bewustwording. Op Succesvollerleven.nl deelt hij zijn kennis en wil hij zoveel mogelijk mensen dagelijks inspireren.
Reactie plaatsen