Review BreinTV | Alles op een rij + ervaringen
11 mei 2021 
7 min. leestijd

Review BreinTV | Alles op een rij + ervaringen

In dit blog artikel geef ik mijn review over BreinTV. Ik bespreek per product de voor- en nadelen en zet alles voor jou op een rij. Kom alles over BreinTV te weten en ontdek wat de BreinTV voor jou kan betekenen.

Voordat we met de review beginnen leg ik nog even kort uit wat BreinTV is. BreinTV is een alles in 1 platform waarbij je alles ontdekt over jouw persoonlijke groei. Ontdek jouw onbenutte potentieel, reken af met onzekerheden en belemmerende overtuigingen en word de mooiste versie van jezelf. De trainer binnen het platform is Albert Sonnevelt, mede eigenaar van BreinTV. Albert is psycholoog en leert zijn cliënten al ruim 30 jaar hoe zij hun leven beter in balans kunnen krijgen en houden. Hij hielp al duizenden mensen om hun onbenutte potentieel wakker te maken en een mooiere versie van zichzelf te worden.

Eigenaren BreinTV

Producten BreinTV

BreinTV is een alles in 1 platform met verschillende onderdelen. Ontdek je onbenutte potentieel en word de mooiste versie van jezelf. Er staan 500+ groei video’s in het platform waar je meer leert over geluk, vitaliteit, zelfvertrouwen, stress en meer! Bij het platform horen ook verschillende werkboeken die je in PDF kunt downloaden. In deze werkboeken vind je handige achtergrondinformatie en praktische oefeningen die je helpen meer inzicht in je gedachten, gedrag, patronen en (belemmerende) overtuigingen te krijgen. Binnen het platform zijn ook verschillende bonussen toegevoegd.

Onderwerpen Alles in 1 platform BreinTV

Binnen het platform zijn meerdere Masterclasses te vinden die Albert Sonnevelt gegeven heeft. Met onderwerpen over stress, mentale fitheid, psychologie, het doorbreken van patronen, het realiseren van je dromen, daadkracht, geluk en talloze andere aspecten van persoonlijke ontwikkeling. De Masterclasses hadden voorheen een entreeprijs van 97 euro per stuk maar bij het aanmelden krijg je ze er gratis bij!

Naast de vele groei video’s en masterclasses zijn er ook verschillende E-books binnen het platform te vinden. Deze E-books zijn als PDF te downloaden en gaan ook weer over veel verschillende onderwerpen.

Boeken BreinTV

Voordelen: 

  1. Een groot platform met veel informatie over persoonlijke groei.
  2. Verschillende bonussen die je er gratis bij krijgt.
  3. Meerdere werkboeken met praktische opdrachten.
  4. Voor iedereen geschikt die een mooiere versie van zichzelf wil worden.

Nadelen: 

  1. Te veel informatie waardoor je niet weet waar je moet beginnen. (maak een planning welke onderdelen je eerst wil gaan kijken.)

De klanten van BreinTV zijn zeer tevreden over het platform. Je kunt veel beoordelingen over BreinTV vinden, waarbij nagenoeg alle beoordelingen (heel) positief zijn.

Beoordeling BreinTV

Voor het aanschaffen van het jaarabonnement betaal je €174,- inclusief btw per jaar. Je kunt er ook voor kiezen om een maandabonnement te nemen waarbij je €19,95 inclusief btw per maand betaald. Terugkijkend naar de voordelen is dit het meer dan waard.

Kosten BreinTV

De eigenaren van BreinTV hebben ook een podcast genaamd: Psychologie van Succes podcast. Iedere week komt er een nieuwe aflevering waarin ze tips geven op het gebied van mindset, persoonlijke ontwikkeling, psychologie en andere onderwerpen waar luisteraars naar vragen. Ze werken namelijk met een “Stel je vraag” concept waarbij elke vraag van een luisteraar in een podcast besproken wordt.

Over de schrijver
Doné is oprichter van Succesvollerleven.nl. Hij heeft een passie voor persoonlijke ontwikkeling, het verbeteren van zijn mindset en bewustwording. Op Succesvollerleven.nl deelt hij zijn kennis en wil hij zoveel mogelijk mensen dagelijks inspireren.
Reactie plaatsen