Review AllesOverCrypto | Alles op een rij + ervaringen
15 mei 2021 
8 min. leestijd

Review AllesOverCrypto | Alles op een rij + ervaringen

In dit blog artikel geef ik mijn review over AllesOverCrypto. Ik bespreek per product de voor- en nadelen en zet alles voor jou op een rij. Kom alles over AllesOverCrypto te weten en ontdek wat AllesOverCrypto voor jou kan betekenen.

AllesOverCrypto is een bedrijf dat is opgericht door drie crypto-enthousiastelingen die hun passie willen delen met de rest van Nederland en België. Sinds 2017 trekt AllesOverCrypto maandelijks duizenden bezoekers die interesse hebben in cryptocurrency’s. Doordat meer en meer mensen beseffen dat dit een technologie is dat blijft, willen mensen hier ook meer over leren. De producten van AllesOverCrypto helpen jou hierbij.

Eigenaren AllesOverCrypto

Met De Crypto Masterclass leer jij hoe je moet investeren en moet traden in cryptomunten. De eigenaren van AllesOverCrypto hebben hun kennis samengevoegd tot deze allesomvattende Cryptocurrency Cursus. Leer hoe je zelfstandig kan investeren in cryptomunten, sla de beginnersfouten over en weet waar je in moet investeren. 29 video’s met uren aan lesmateriaal. Toegang tot de V.I.P. community “The Zone” waar dagelijks veel berichten in gestuurd worden en waar je zelf met vragen terecht kan. De Crypto Masterclass is de perfecte start als je wil beginnen met het investeren in cryptocurrency.

DE CRYPTO MASTERCLASS BESTAAT UIT DE VOLGENDE PRODUCTEN:

1. DE CRYPTO MASTERCLASS

Leer alles wat je moet weten om succesvol te investeren in Bitcoin en cryptocurrency’s. Je leert alles van wat blockchain is t/m het zelf kopen van cryptocurrency’s. Van beveiliging tot uitbetalen en van ICO’s (Initial Coin Offering) tot crypto trading.

2. HET CRYPTO PORTFOLIO

In Het Crypto Portfolio vind jij parels die de potentie hebben om 100 of zelfs meer keer over de kop te gaan. De 10 allerbeste coins die AllesOverCrypto gevonden hebben, hebben ze voor je opgeschreven. Je kunt er voor kiezen om hier zelf in te gaan investeren, maar je kan het ook gebruiken om te leren wat voor crypto parels AllesOverCrypto interessant vindt. In Het Crypto Portfolio staat uitgelegd waar AllesOverCrypto op let voordat ze in zo’n crypto parel investeren. Het Crypto Portfolio is ook apart te verkrijgen en krijgt continue updates. Hier betaal je los €97,- voor inclusief BTW. Een aanrader als je al veel kennis en ervaring in Crypto hebt.

3. DE BITCOINBIJBEL

In dit e-boek wordt uitgelegd waarom Crypto & Blockchain voor een enorme revolutie gaan zorgen. Het is een allesomvattend boek waar relevante informatie in staat. Je hoeft dus niet op internet op zoek te gaan naar crypto informatie. Het is al voor je in een boek samengevat.

4. HET ULTIEME INVERSTERINGS-HANDBOEK

In dit e-boek wordt uitgelegd wanneer je het beste cryptocurrency’s moet kopen of verkopen. Je krijgt verschillende tools aangereikt waarmee jij je eigen plan kan maken.

5. E-BOEK PAKKET

In het e-boek pakket zitten verschillende boeken: Het Altcoin Magazine, Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (5 beste tips), 12 waardevolle crypto tips voor beginners, Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst.

6. VIP COMMUNITY – THE ZONE

Omring jezelf met gelijkgestemde in de VIP Community – The Zone. Een community waar jij je vragen kan stellen en in contact kan komen met like-minded mensen.

7. THE MILLION DOLLAR TEMPLATE

Het The Million Dollar Template is een logboek waar jij al je trades in kan bijhouden. Zo kun je precies zien wat je doet, wat je gaat doen en je risico kan bepalen. Het logboek rekent precies uit hoeveel geld je mag inleggen per trade, waardoor je dus je risico kan zien die je kan nemen. Wanneer je deze gedisciplineerd bijhoudt dat is succes onvermijdelijk.

8. CRYPTO BELASTINGGIDS

In dit e-boek leer jij hoe het betalen van belasting met crypto werkt. De meest gestelde vragen worden hierin beantwoord.

9. VOORTDUREND NIEUWE LESSEN EN E-BOEKEN

Er wordt constant gewerkt aan het verbeteren van De Crypto Masterclass. Nieuwe lessen en e-boeken worden daarom gratis toegevoegd na het aanschaffen van De Crypto Masterclass. Zo blijf jij altijd op de hoogte van de nieuwste tips, trends en strategieën en kun jij jezelf verbinden met like-minded mensen in de community.

Producten AllesOverCrypto

Voordelen: 

  1. De Crypto Masterclass is een cursus met veel waardevolle informatie en tips.
  2. Perfect voor mensen die willen beginnen met cryptocurrency.
  3. Een community met like-minded mensen waar jij je vragen kan stellen en hulp kan krijgen.
  4. Een Crypto Portfolio die continue ge-update wordt zodat jij cryptocurrency kan inzien met potentie en uitleg waarom dit zo is.

Nadelen: 

  1. Het is een flinke investering maar dit is het zeker waard voor wat je krijgt.
  2. Het is veel informatie die je krijgt. Door het stap voor stap door te nemen kan je succesvol worden met cryptocurrency.
  3. Het kost veel tijd.

Benieuwd naar De Crypto Masterclass van AllesOverCrypto? Je kunt je aanmelden voor een gratis training van 1,5 uur waarbij uitgelegd wordt hoe Bitcoin en crypto werkt, welke sleeping giant AllesOverCrypto heeft ontdekt, met welke strategie je geld gaat verdienen en hoe je de beste crypto vindt. Aanmelden voor de gratis training van De Crypto Masterclass.

De klanten van AllesOverCrypto zijn zeer tevreden over het platform. Je kunt veel beoordelingen over AllesOverCrypto vinden, waarbij nagenoeg alle beoordelingen (heel) positief zijn.

Beoordeling AllesOverCrypto

Na het volgen van de gratis training krijg je de mogelijkheid om De Crypto Masterclass aan te schaffen voor €997,- inclusief BTW. Wanneer jij al meer ervaring hebt in het traden van cryptocurrency’s dan kun je ook Het Crypto Portfolio aanschaffen voor €97,- inclusief BTW.

Benieuwd naar De Crypto Masterclass van AllesOverCrypto? Je kunt je aanmelden voor een gratis training van 1,5 uur waarbij uitgelegd wordt hoe Bitcoin en crypto werkt, welke sleeping giant AllesOverCrypto heeft ontdekt, met welke strategie je geld gaat verdienen en hoe je de beste crypto vindt. Aanmelden voor de gratis training van De Crypto Masterclass.

Gratis Training AllesOverCrypto

Over de schrijver
Doné is oprichter van Succesvollerleven.nl. Hij heeft een passie voor persoonlijke ontwikkeling, het verbeteren van zijn mindset en bewustwording. Op Succesvollerleven.nl deelt hij zijn kennis en wil hij zoveel mogelijk mensen dagelijks inspireren.
Reactie plaatsen