Hoe krijg jij je Bux Zero Gratis Aandeel t.w.v. €200?
06 mei 2021 
1 min. leestijd

Hoe krijg jij je Bux Zero Gratis Aandeel t.w.v. €200?

Met BUX Zero is het mogelijk om een gratis aandeel te krijgen wanneer jij met een uitnodigingslink een account aanmaakt. In dit blog artikel leg ik uit hoe jij een gratis aandeel kan krijgen met een waarde van maximaal €200!

  1. Open de BUX Zero uitnodigingslink
  2. Maak je BUX Zero account aan
  3. Stort €1,- op je account
  4. Ontvang je gratis aandeel van maximaal €200!

Om het BUX Zero gratis aandeel te ontvangen moeten alle bovenstaande stappen voltooid worden. Wanneer het account officieel aangemaakt is kun je met tikkie geld overmaken naar de applicatie. Dit moet minimaal €1,- zijn en kan via elke bank zoals je gewend bent. Het kan nog zijn dat je account een tijd gecontroleerd moet worden. Omdat dit proces bij iedere persoon anders is kan het soms dus een werkdag duren voordat jij jouw BUX Zero gratis aandeel krijgt. 

BUX Zero is een online handelsplatform waarbij jij commissievrij kunt handelen. Je betaald geen transactiekosten bij het aankopen van aandelen en / of ETF’s. Het is een minimalistische applicatie met een rustige uitstraling. De applicatie wijst voor zich en alles gebeurd binnen de applicatie.

Wanneer jij jouw gratis aandeel hebt ontvangen kun jij ook via jouw uitnodigingslink andere mensen gaan werven en gratis aandelen ontvangen wanneer mensen een account aanmaken. BUX Zero werkt op deze manier omdat ze zo meer klanten kunnen krijgen en zien het weggeven van gratis aandelen als een welkomstbonus.

Over de schrijver
Doné is oprichter van Succesvollerleven.nl. Hij heeft een passie voor persoonlijke ontwikkeling, het verbeteren van zijn mindset en bewustwording. Op Succesvollerleven.nl deelt hij zijn kennis en wil hij zoveel mogelijk mensen dagelijks inspireren.
Reactie plaatsen