Succesvoller Leven

Boeken voor een Succesvoller Leven

Alle boeken die jij nodig hebt voor een Succesvoller Leven!

Persoonlijke ontwikkeling

Master Your Mindset

Master Your Mindset

Master Your Mindset gaat over persoonlijke spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Haal het beste uit jezelf en maak je dromen waar! 
Focus Aan/uit

Focus AAN/UIT

Afdwalen tijdens gesprekken, aan het einde van de pagina erachter komen dat je eigenlijk geen idee meer hebt waar de tekst over ging en moeite met in slaap vallen omdat je hoofd blijft doortollen. Wanneer we geen grip op onze aandacht hebben, waaien we met alle winden mee, kost het meer tijd om ons werk te doen en neemt de stress toe. Op de lange termijn vergroot het zelfs de kans op een burn-out. Bestsellerauteur Mark Tigchelaar laat aan de hand van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe we weer grip op onze focus krijgen. Het effect is dat we weerbaarder tegen stress worden, productiever zijn en meer aanwezig zijn in het hier en nu. Rust, overzicht en controle.
Mindgym, sportschool voor je geest

Mindgym, sportschool voor je geest

Wouter de Jong laat in Mindgym zien hoe je in 12 weken je mentale conditie kunt verbeteren. Door wetenschappelijke inzichten af te wisselen met praktische oefeningen en dankzij de vele mooie anekdotes, rake citaten en interessante weetjes zal dit boek zelfs de meest nuchtere lezers onder ons aanspreken.

Mentali Werkboek

Een Praktisch Werkboek van 21 dagen naar een bewuster leven dat praktisch ingericht is. Een ontwikkeling vanuit eigen ervaringen en kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei.
Indistractable

Indistractable

Je werkt aan een belangrijk project, maar raakt afgeleid door een e-mail. Als je weer aan het werk gaat, knoopt een collega een praatje aan. Indistractable gaat direct in op de kern van het probleem: het is niet de schuld van onze gadgets; wij zijn het zelf! In dit boek onthult bestsellerauteur Nir Eyal de verborgen psychologie achter onze afleiding en toont je in vier stappen hoe je eindelijk toe kunt komen aan de dingen die je wilt doen.
Miracle Morning

Miracle morning

De internationale bestseller Miracle Morning van Hal Elrod heeft al tienduizenden mensen geholpen grote veranderingen in hun leven door te voeren. Zijn Miracle Morning Methode leerde hen een succesvoller maar vooral een rijker en bevredigender leven te leiden. In deze praktische gids beschrijft Elrod hoe iedereen in 30 dagen aan de hand van zes nieuwe gewoontes kan werken aan meer focus en zelfbewustzijn. En dat allemaal voor acht uur 's ochtends!

Financiële vrijheid

Rijke Pa Arme Pa

Rijke pa arme pa

Rijke pa arme pa is een boek over geld.Of je uit de schulden wilt komen, of je aan het eind van de maand geld wilt overhouden, of bijzonder welvarend wilt worden, dit boek is een 'must read'. Op een prettig leesbare manier leer Robert Kiyosaki jou onder meer hoe geld verdiend wordt en hoe jij je inkomen kunt laten toenemen, hoe je niet alleen meer geld kunt verdienen, maar vooral hoe je het kan bijhouden en voor je kunt laten werken en wat de manier is om financieel voor jezelf te zorgen. 
Denk Groot Word Rijk

Denk Groot & Word Rijk

Denk Groot & Word Rijk is de klassiekers der klassiekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en succes. De waarheden en wijsheden die Napoleon Hill beschrijft zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven.

Leer Beleggen Als Warren Buffett

Leer beleggen als Warren Buffett

In heldere taal worden uit de verschillende beleggingsstrategieën de beste elementen voor het voetlicht gebracht. Dat maakt dit toegankelijke boek tot buitengemeen waardevol voor iedereen die geïnteresseerd is in alles wat met beleggen te maken heeft. En dat ongeacht de mate van belangstelling of deskundigheid. In het laatste deel gaan de auteurs dieper in op de investeringsfilosofie en de beleggingsstrategieën van Warren Buffett. Het is technischer van aard en is rijkelijk geïllustreerd met grafieken en citaten.